ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κτύπημα στην πλάτη βάζει τέλος στην καριέρα αθλήτριας του WWE (βίντεο)

Κτύπημα στην πλάτη βάζει τέλος στην καριέρα αθλήτριας του WWE  (βίντεο)

Ποιος είπε ότι οι αγώνες του αμερικανικού wrestling είναι στημένοι ή τα κτυπήματα εικονικά;

Ένα πισώπλατο χτύπημα στην πλάτη ήταν αυτό που όπως φαίνεται βάζει τέλος στην καριέρα της 25χρονης αθλήτριας του Paige.

H Paige δέχθηκε μια κλωτσιά γνωστή στο χώρο της επαγγελματικής πάλης ως stinger κατά τη διάρκεια αγώνα στο Λονγκ Άιλαντ στη Νέα Υόρκη.

Λόγω του χτυπήματος αυτού η νεαρή αθλήτρια φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και τον αυχένα με τους γιατρούς να της διαμηνύουν ότι θα πρέπει να ξεχάσει την καριέρα της στην επαγγελματική πάλη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τον επίμαχο αγώνα, η Paige φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα από τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το χτύπημα.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και γι’ αυτό η 25χρονη αθλήτρια ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί και σε άλλους αγώνες, αν και τελικά η συμμετοχή της ακυρώθηκε μετά τις συμβουλές από τους γιατρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.