Οι Έλληνες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτό)

Οι Έλληνες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτό)

Οι τέσσερις πρωταθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σήμερα είναι ο Γιάννης Αντωνίου και η Σοφία Ράλλη από τα αλπικά, ο Απόστολος Αγγέλης και η Μαρία Ντάνου από τους δρόμους αντοχής.

Οι δύο αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας κατάγονται από την Μακεδονία και τον νομό Ημαθίας.
Από τις πιο έμπειρες αθλήτριες η Σοφία Ράλλη

Η πρωταθλήτρια των αλπικών Σοφία Ράλλη είναι 30 ετών από τις πιο έμπειρες της Εθνικής ομάδας και αυτή θα είναι η τρίτη Ολυμπιάδα για εκείνη. Αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας, ξεκίνησε το σκι στα οχτώ της χρόνια, έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ.

Η Σοφία Ράλλη είναι λιμενικός στην Ικαρία και ζει στη Νάουσα. Τα αγωνίσματα που θα πάρει μέρος είναι η τεχνική και η γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.

Η Σοφία Ράλλη μετέχει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Μαρία Ντάνου: από τη Λωζάνη στην Πιονγκτσάνγκ

Η πρωταθλήτρια των δρόμων αντοχής Μαρία Ντάνου είναι 28 ετών και συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες για δεύτερη φορά. Αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας, ξεκίνησε το σκι στα οχτώ χρόνια της.

Η Μαρία Ντάνου έχει σπουδάσει οικονομικά και sports management. Ζει και εργάζεται στην Λωζάνη. Το αγώνισμα στο οποίο θα πάρει μέρος είναι τα 10 χλμ. ελεύθερης τεχνικής.


Στα 10 χιλιόμετρα ελεύθερης τεχνικής θα πάρει μέρος η Μαρία Ντάνου

Πρώτη Ολυμπιάδα για τον Γιάννη Αντωνίου

Ο πρωταθλητής των αλπικών Γιάννης Αντωνίου είναι 23 ετών και αυτή είναι η πρώτη του συμμετοχή σε Χειμερινή Ολυμπιάδα. Αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, ξεκίνησε το σκι στα τρία του χρόνια.

Ζει στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και θα πάρει μέρος στην τεχνική και γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.

Πρωταθλητής δρόμων αντοχής και διάθλου ο Απόστολος Αγγελής

Ο πρωταθλητής των δρόμων αντοχής και του διάθλου Απόστολος Αγγέλης είναι 25 ετών κι αυτή είναι η δεύτερη Ολυμπιάδα στην οποία θα συμμετάσχει.

Αθλητής του ΕΟΣ Μετσόβου, ξεκίνησε το σκι στα 11 του χρόνια, έχει τουριστικές επιχειρήσεις και ζει μόνιμα στο Ανήλιο Μετσόβου. Το αγώνισμα στο οποίο θα πάρει μέρος είναι τα 15 χλμ. ελεύθερης τεχνικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί τους θα είναι οι προπονητές Στέργιος Πάππος και Τιμολέοντας Τσουρέκας, ο αρχηγός αποστολής είναι το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ, Βασίλης Κατσώρας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, Δημοσθένης Γυρούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.