ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκανε τον γύρο της Κρήτης με καγιάκ

Έκανε τον γύρο της Κρήτης με καγιάκ

Ένα πολύ εντυπωσιακό επίτευγμα κατόρθωσε ένας 39χρονος, ο οποίος ολοκλήρωσε την Πέμπτη το περιπετειώδες ταξίδι του, κάνοντας τον γύρο της Κρήτης με καγιάκ! Ο λόγος για τον Μανώλη Λουδάρο ο οποίος την 1-1-2018 ξεκίνησε από το νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου, από την Ελαφόνησο, με στόχο να κάνει με καγιάκ τον γύρο της Κρήτης!

Ο Μανώλης είχε μία ανάλογη εμπειρία πέρυσι, όταν έκανε με τον ίδιο τρόπο τον γύρο της Πελοποννήσου. Ωστόσο ο φετινός στόχος ήταν ξεκινώντας από την Ελαφόνησο, να προσεγγίσει την Κρήτη μέσω Κυθήρων και Αντικυθήρων και να συνεχίσω πραγματοποιώντας τον περίπλου του νησιού.

Ο τερματισμός του ταξιδιού έγινε την Πέμπτη στον Μπάλο, έχοντας διασχίσει περίπου 800 χλμ (500 μίλια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις 39 μέρες που διήρκησε αυτό το ταξίδι, ο Μανώλης αντιμετώπισε κακοκαιρία, ισχυρούς βοριάδες σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και συνθήκες που δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο το ήδη δύσκολο εγχείρημα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.