ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιονγκτσάνγκ: Σοκαριστικό βίντεο από την πτώση 16χρονου αθλητή snowboard

Πιονγκτσάνγκ: Σοκαριστικό βίντεο από την πτώση 16χρονου αθλητή snowboard

Με φορείο απομακρύνθηκε από τον χώρο όπου διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορές ο 16χρονος Ιάπωνας αθλητής του snowboard Yuto Totsuka.

Ο νεαρός αθλητής είχε μια τρομακτική πτώση, την οποία πολλοί χαρακτηρίζουν το χειρότερο ατύχημα που είδαν ποτέ στον διαγωνισμό. Έγινε μάλιστα ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, όπου καταγράφονται και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το ατύχημα έγινε μάλιστα ενώ ακούγεται σκληρή κριτική από τους αθλητές για τις επικίνδυνες συνθήκες- λόγω των ανέμων- στις οποίες κλήθηκαν να διαγωνιστούν.

Στο οπτικό υλικό από τους Αγώνες φαίνεται ο αθλητής να χάνει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια άλματος και να πέφτει τραυματίζοντας το κεφάλι και την πλάτη του.

Σύμφωνα πάντως με τη Daily Mail, ο 16χρονος φαίνεται να γλίτωσε από σοβαρά τραύματα και να χτύπησε μόνο στον γοφό. Δεν έχει πάντως ακόμα ανακοινωθεί ακριβώς η κατάστασή του.

«Τρομακτική σκηνή» περιέγραψε ένας ρεπόρτερ της Washington Post ενώ το Ολυμπιακό Πάρκο εκκενώθηκε και κάποιες διοργανώσεις αναβλήθηκαν λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.