Παρούσα στην Τελετή Λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων η Βόρεια Κορέα

Παρούσα στην Τελετή Λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων η Βόρεια Κορέα

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που λαμβάνουν χώρα στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας, φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Μεγάλο ερωτηματικό υπήρχε σχετικά με την παρουσία αντιπροσωπίας από τη Βόρεια Κορέα στην τελετή λήξης των αγώνων, όμως τελικά θα είναι κανονικά παρούσα.

Η αντιπροσωπεία της Βόρειας Κορέας συμπεριλαμβάνει διπλωμάτες που ειδικεύονται σε πυρηνικά ζητήματα και στις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Σεούλ «θα παρακολουθήσει το μήνυμα που θα μεταδώσει (η αντιπροσωπεία της Βόρειας Κορέας)» κατά την τριήμερη επίσκεψή της στη χώρα, μετέδωσε το Πρακτορείο Ειδήσεων Γιόνχαπ, επικαλούμενο κυβερνητική πηγή. Η αντιπροσωπεία αναμένεται να φτάσει την Κυριακή και να παραστεί στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών την ίδια ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών της χερσονήσου έχουν ενταθεί ακόμα περισσότερο τον τελευταίο χρόνο, κυρίως λόγω του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των Αγώνων οι σχέσεις εξομαλύνθηκαν σε κάποιο βαθμό. Η Βόρεια Κορέα έστειλε αθλητές στους Αγώνες, οι οποίοι περπάτησαν μαζί με τους αθλητές της Νότιας Κορέας κατά την τελετή έναρξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.