ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α. Κορακάκη: Εβδομη στο Ευρωπαϊκό (πιστόλι 10μ.)

Α. Κορακάκη: Εβδομη στο Ευρωπαϊκό (πιστόλι 10μ.)

Την έβδομη θέση κατέλαβε η Αννα Κορακάκη στο πιστόλι 10μ., στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων, στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε καλά τον αγώνα της και στον προκριματικό κατετάγη 3η με 579 βαθμούς, αλλά στον τελικό ξεκίνησε άσχημα και αποκλείστηκε μετά από μόλις τρεις γύρους, παίρνοντας την έβδομη θέση με 134.2 β. Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Σελίν Γκομπερβίγ από τη Γαλλία.

Η Κορακάκη μαζί με τον Γιώργο Γαμπιεράκη αγωνίστηκαν και στο μικτό αγώνισμα του πιστολιού 10μ., καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση μεταξύ 50 ζευγαριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον ίδιο αγώνα, η Δήμητρα Παπακανέλλου κατετάγη 36η στον προκριματικό με 561 βαθμούς και η Δανάη Λάμπρου 65η με 547. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Γιώργος Γαμπιεράκης κατετάγη 62ος με 565β.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.