ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγχαρητήρια Γ. Βασιλειάδη και Ι. Συναδινού στα κορίτσια του Ολυμπιακού

Συγχαρητήρια Γ. Βασιλειάδη και Ι. Συναδινού στα κορίτσια του Ολυμπιακού

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Challenge Cup μέσα στην Τουρκία επί της Μπούρσα, έστειλαν ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης με ανάρτησή του στο twitter έδωσε τα εύσημα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των “ερυθρόλευκων” και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα.

«Μεγάλη εμφάνιση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Επική ανατροπή μέσα στην Τουρκία! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ γυναικών! Είμαστε περήφανοι και περιμένουμε σε λίγη ώρα και την ανδρική ομάδα», αναφέρει ο κυβερνητικός παράγοντας στο Τwitter.

Με επιστολή του προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του πρώτου διεθνή τίτλου στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ από τις «ερυθρόλευκες».

Ο γγ Αθλητισμού συνεχάρη και δημοσίως τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για τον τίτλο του Challenge Cup στην Τουρκία γράφοντας στο Facebook:

«Για τον ΠΡΩΤΟ Ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, από τα κορίτσια του Ολυμπιακού, θερμά συγχαρητήρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.