Άγριο «ξύλο» μεταξύ οπαδών της Ρεάλ και της Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη! – 12 συλλήψεις και 2 τραυματίες!

Άγριο «ξύλο» μεταξύ οπαδών της Ρεάλ και της Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη! – 12 συλλήψεις και 2 τραυματίες!

Ένας μεγάλος χαμός σημειώθηκε στη Μαδρίτη στα πλαίσια ενός αγώνα πυγμαχίας, με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ράγιο Βαγιεκάνο να έρχονται στα χέρια και δύο άτομα να τραυματίζονται. Η αστυνομία, εξάλλου, προχώρησε και σε 12 συλλήψεις.

Ο αγώνας του μποξ έγινε στην περιοχή του Βαγιέκας στην Μαδρίτη, και ένας από τους αθλητές που θα αγωνίζονταν φαίνεται να είναι μέλος των «Ultras Sur», των οργανωμένων οπαδών δηλαδή της Ρεάλ.

Κάτι που δεν… ενθουσίασε και πολύ τους οπαδούς της Ράγιο, όπου προφανώς έσπευσαν στο γήπεδο παίζοντας «γερό» ξύλο με τους οργανωμένους της Ρεάλ που βρίσκονταν εκεί.

Ωστόσο αυτή η κόντρα φαίνεται να μην έχει μόνο… αθλητικές προεκτάσεις αλλά και πολιτικές, αφού οι «Ultras Sur» είναι μια οργάνωση με έντονο το ακροδεξιό στοιχείο, ενώ από την άλλη οι «Μπουκανέρος» της Ράγιο ανήκουν στον αναρχικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις συγκρούσεις συνελήφθησαν 12 άτομα, ενώ 2 οπαδοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.