ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με ανατροπή στα ημιτελικά του Εστορίλ ο Τσιτσιπάς

Με ανατροπή στα ημιτελικά του Εστορίλ ο Τσιτσιπάς

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος με κεκτημένη ταχύτητα από τον τελικό στο Όπεν της Βαρκελώνης, προκρίθηκε στην ημιτελική φάση στο τουρνουά του Εστορίλ. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε με 2-1 σετ τον 25χρονο Ισπανό Ρομπέρτο Κραμπάγες Μπαένα, πραγματοποιώντας εκπληκτική ανατροπή.

Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ με 6-7(2) από το νο 77 στον κόσμο, στην συνέχεια ήταν και πάλι εντυπωσιακός, νίκησε με 6-2 το δεύτερο σετ και πήρε το τρίτο στο τάι-μπρέικ με απίστευτη ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει στην αρχή με 3-0 και στη συνέχεια πήρε 7 διαδοχικούς πόντους κι έκανε το 7-6. Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του 23χρονου Βρετανού Κάιλι Έντμουντ, νο 23 στον κόσμο (και νο 3 στο ταμπλό) και του 29χρονου Πορτογάλου Ζοάο Σόουζα (νο 68). Θυμίζουμε πως στον Α’ γύρο νίκησε 7-6 (2), 6-3 τον 32χρονο Ισπανό Πάμπλο Αντουχάρ (νο 132) και στον Β’ γύρο με 6-7(3), 6-3, 6-3 τον 32χρονο Νοτιοαφρικανό Κέβιν Αντερσον, νο 8 του κόσμου και νο 1 στο ταμπλό. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νο 44 της παγκόσμιας κατάταξης και τη νίκη αυτή εξασφαλίζει την είσοδό του στο «Top 40» για πρώτη φορά στην καριέρα του και θα είναι ο νεότερος τενίστας της ομάδας αυτής!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.