ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγχαρητήρια στην Ά. Κορακάκη από Κυβέρνηση, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ

Συγχαρητήρια στην Ά. Κορακάκη από Κυβέρνηση, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ

Συγχαρητήριο μήνυμα για τη νέα επιτυχία της Άννας Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, ενώ σχετικές δηλώσεις έκανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κορακάκη

«Τα δύο μετάλλια -ένα χρυσό κι ένα χάλκινο- και το παγκόσμιο ρεκόρ της Άννας Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ, αναδεικνύουν για μία ακόμα φορά το σπουδαίο ταλέντο της Ελληνίδας αθλήτριας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ίδια, στον προπονητή της και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό».

Συγχαρητήρια και από ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ

Συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη έδωσε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δηλώνοντας το εξής: «Θερμά συγχαρητήρια τόσο για τα 2 μετάλλια που κατέκτησες, όσο και για το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό των 10 μέτρων, στο παγκόσμιο κύπελλο. Η πολλαπλή αυτή επιτυχία, σε μια κορυφαία διοργάνωση, δείχνει τις δυνατότητες μιας μεγάλης αθλήτριας. Καλή δύναμη με υγεία για την συνέχεια».

Ανακοίνωση υπέρ της Ελληνίδας αθλήτριας εξέδωσε και ο Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για ακόμη μια φορά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους! Αφού κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό, πήρε και το χρυσό μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.! Θερμά συγχαρητήρια στην κορυφαία και ταλαντούχα αθλήτριά μας για την παγκόσμια διάκρισή της!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.