Χρυσό μετάλλιο για τον Παντελή Κυρπόγλου στο Πανευρωπαϊκό της ιστιοπλοΐας

Χρυσό μετάλλιο για τον Παντελή Κυρπόγλου στο Πανευρωπαϊκό της ιστιοπλοΐας

Την πρώτη θέση ανάμεσα σε 38 σκάφη που έλαβαν μέρος, κατέκτησε ο Παντελής Κυρπόγλου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Laser Radial κάτω των 21, το οποίο διεξήχθη στη Γαλλία.

Ο 19χρονος ιστιοπλόος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στις 12 ιστιοδρομίες που έγιναν και συγκέντρωσε 96 βαθμούς. Πιο συγκεκριμένα τερμάτισε 15, 17, 10, 4, 11, 6, 11, άκυρη εκκίνηση, 14, 2, 7, 16. Τον ακολούθησαν οι Γάλλοι Ι. Μποφίλ με 101 βαθμούς και Α. Κοβάλσκι με 121 βαθμούς.

Στην γενική κατάταξη των ανδρών ο αθλητής του Ν.Ο Βουλιαγμένης κατέκτησε την 5η θέση σε σύνολο 59 σκαφών.

Στην κατηγορία Radial γυναικών «έτρεξαν» 93 σκάφη. Η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε στην 21η θέση, η Αθανασία Φακίδη στην 39η, η Μαρία Βλάχου στην 54η και η Α. Ρέκκα στην 63η .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα Laser Standar ο Α. Μπουγιούρης ήταν 37ος και ο Λ. Ζαμίτ 93ος σε 160 σκάφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.