ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο χρυσό μετάλλιο στην άρση βαρών σε πάγκο: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Αθανάσιος Βαγενάς! (φωτό)

Νέο χρυσό μετάλλιο στην άρση βαρών σε πάγκο: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Αθανάσιος Βαγενάς! (φωτό)

Λίγες ώρες μετά το χρυσό του Πασχάλη Κουλούμογλου η ελληνική άρση βαρών σε πάγκο έφτασε στην κατάκτηση μίας ακόμη κορυφής. Δια χειρός Αθανάσιου Βαγενά, η Ελλάδα πανηγύρισε την πρώτη θέση στην κατηγορία των -65 κιλών νέων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται για τρίτη ημέρα στην πόλη Μπεργκ Σουρ Μερ της Γαλλίας.

Ο Βαγενάς, ο οποίος συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με προσωπικά του έξοδα, είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες, συντρίβοντας μάλιστα το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ κατά… 13 κιλά!

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην πρώτη προσπάθεια σήκωσε 100 κιλά, στην δεύτερη 110, ενώ είχε ακόμα μία έγκυρη στα 120 κιλά. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 107 κιλά από το εφετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.