Απίστευτο: Πυγμάχοι σταματούν τον αγώνα για να δουν το ανελέητο ξύλο στην εξέδρα! (βίντεο)

Απίστευτο: Πυγμάχοι σταματούν τον αγώνα για να δουν το ανελέητο ξύλο στην εξέδρα! (βίντεο)

Ο πραγματικός αγώνας δεν έγινε στο ρινγκ.

Ο άλλοτε πρωταθλητής βαρέων βαρών, Tyson Fury έκανε το Σαββατοκύριακο το μεγάλο comeback που όλοι περιμέναμε. Για πρώτη φορά μετά το 2015 και τη μεγάλη του νίκη επί του Wladimir Klitschko, o Βρετανός πυγμάχος ήταν σαρωτικός αποδεικνύοντας ότι η τρίχρονη αποχή δεν τον άγγιξε. Απέναντι στον Sefer Seferiμάλιστα έκανε έναν υγιεινό περίπατο καθώς μέσα σε τέσσερις γύρους είχε τελειώσει τη δουλειά.

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο πάντως, ο αγώνας είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Μια μικρή διευκρίνιση μόνο, δεν μιλάμε για αυτόν που γινόταν στο ρινγκ, αλλά στην εξέδρα. Εκεί που γύρω στα 15 άτομα ξέχασαν πως είναι απλοί θεατές και αποφάσισαν να το κάνουν… αρένα.

Για να σταμάτησε μέχρι και ο ίδιος ο Fury -ναι την ώρα του αγώνα – για να απολαύσει το τουρλουμπούκι της εξέδρας τότε καταλαβαίνει κανείς το πόσο «αγχωτική» ήταν η επικράτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vVSAVMPuZ_s

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.