Πόλο: Ήττα για την εθνική ανδρών στον τελικό των Μεσογειακών αγώνων

Πόλο: Ήττα για την εθνική ανδρών στον τελικό των Μεσογειακών αγώνων

Στα πέναλτι «λύγισε» η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών απέναντι στην πανίσχυρη Σερβία, στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 12-10 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που πάντως είναι η καλύτερη που έχει πάρει στην Ιστορία της διοργάνωσης (μέχρι εφέτος είχε τέσσερα χάλκινα μετάλλια).

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε ισόπαλη 8-8, με το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου να έχει το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά τους «χρυσούς» Ολυμπιονίκες του Ντέγιαν Σάβιτς να βρίσκουν τις απαντήσεις και να καταφέρνουν τελικά να οδηγήσουν τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς απέκρουσε τα σουτ των Γενηδουνιά και Βλαχόπουλου, οι Σέρβοι ήταν 100% εύστοχοι και πήραν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο. Τρίτο κατετάγη το Μαυροβούνιο, που νίκησε 6-4 την Ισπανία στον «μικρό» τελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύνθεση της εθνικής ομάδας: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.