ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο 3ο γύρο του Γουίμπλετον ο Τσιτσιπάς (βίντεο)

Στο 3ο γύρο του Γουίμπλετον ο Τσιτσιπάς (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία στο Γουίμπλετον, ξεπέρασε τελικά και το “εμπόδιο” του Τζάρεντ Ντόναλντσον (νο 54), παίρνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του, την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Συνεχίζει την άνοδό του στο παγκόσμιο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο Γουίμπλετον, όπου και πέρασε σήμερα (05/07) στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, με τη νίκη του 3-2 σετ κόντρα στο νούμερο 54 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Αμερικανό, Τζάρεντ Ντόναλντσον.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, No 35 στον κόσμο, κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον 3ο γύρο ενός Grand Slam, αφού σε ένα ματς, που ξεκίνησε χθες (04/07) αλλά διεκόπη λόγω βροχής και συνεχίστηκε σήμερα (05/07) το μεσημέρι,κατάφερε τελικά να πάρει τη σπουδαία νίκη.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε του 21χρονου αντιπάλου του με 2-0 σετ (6-3, 6-2), στη συνέχεια έχασε το τρίτο σετ με 3-6 και στο τέταρτο σταμάτησαν στο 3-4, για να συνεχίσουν σήμερα, με τον Ντόναλντσον να παίρνει κι αυτό το σετ, με 4-6. Τελικά στο 5ο και τελευταίο σετ, ο Έλληνας τενίστας, παρότι βρέθηκε να χάνει 0-2 και 1-3, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το σετ με 6-3.

Έτσι προκρίθηκε στους «32» του φημισμένου τουρνουά της Αγγλίας, όπου και θα αντιμετωπίσει πλέον, τον 29χρονο Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο νο 133 της παγκόσμιας κατάταξης, απέκλεισε όμως στον προηγούμενο γύρο τον Σταν Βαβρίνκα, νικώντας 7-6, 6-3 και 7-6.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.