Εντυπωσιακός ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon – Πέρασε… αέρα στους «16» και γράφει ιστορία! (βίντεο)

Εντυπωσιακός ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon – Πέρασε… αέρα στους «16» και γράφει ιστορία! (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσιάζει στο Λονδίνο, κάνοντας τη μία υπέρβαση πίσω από την άλλη! Ο 20χρονος Ελληνας τενίστας νίκησε εύκολα τον Τόμας Φαμπιάνο και με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-4) προκρίθηκε στους «16» του Wimbledon.

Και αυτό είναι… ιστορικό γεγονός μιας και ποτέ Ελληνας δεν έχει φτάσει τόσο ψηλά στο Wimbledon. Ο Τσιτσιπάς είναι στο Νο35 στον κόσμο και περίμενει πλέον να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του. Αυτός θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Τζον Ίσνερ (ΗΠΑ, Νο10)-Ραντού Αλμπότ (Μολδαβία, Νο98) που παίζουν αυτή την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ATPWorldTour/status/1015269474751123458

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.