ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το τζούντο πρωταγωνιστεί ξανά: Χρυσό μετάλλιο ο Κωστελίδης και χάλκινο ο Κοσμίδης στο Βαλκανικό U-15

Το τζούντο πρωταγωνιστεί ξανά: Χρυσό μετάλλιο ο Κωστελίδης και χάλκινο ο Κοσμίδης στο Βαλκανικό U-15

Μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού τζούντο γράφτηκε σήμερα, όπου το σερί κατάκτησης μεταλλίων στα Βαλκανικά πρωταθλήματα του 2018 έλαβε συνέχεια.

Μετά τις διακρίσεις στο Βαλκανικό U21 και το Βαλκανικό εφήβων/νεανίδων (U18), σήμερα ήταν η σειρά των παίδων-κορασίδων να βρεθούν στο πόντιουμ των νικητών τη αντίστοιχης διοργάνωσης.

Στο Βαλκανικό U15 που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο, το ελληνικό τζούντο κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα χάλκινο αλλά και δύο πέμπτες θέσεις, αποδεικνύοντας τη σταθερή ανοδική πορεία από τη στιγμή που επανήλθε η διοικητική ηρεμία στις τάξεις της ομοσπονδίας.

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών βρέθηκε ο Στέλιος Κωστελίδης του ΕΟΣ Αχαρνών (-73κ.), ενώ τρίτος ήταν ο Κώστας Κοσμίδης (-60κ.) του ίδιου συλλόγου. Στα -50 κιλά, ο Παναγιώτης Κυβελίδης του Sakura κατετάγη 5ος, όπως και η Ευδοξία Τσακνάκη του Πύρρος Δήμας ΑΣ στα -36 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι στο Βαλκανικό U21, η χώρα μας είχε κατακτήσει δύο μετάλλια, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχε βρεθεί 10 φορές στο πόντιουμ των νικητών, στην αντίστοιχη διοργάνωση για τις ηλικιακές κατηγορίες εφήβων και νεανίδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.