ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Τριπλή ελληνική παρουσία στον τελικό του επί κοντώ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Τριπλή ελληνική παρουσία στον τελικό του επί κοντώ

Τρεις Ελληνίδες αθλήτριες θα δώσουν το παρόν στον τελικό του επί κοντώ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου, την Πέμπτη, στο Βερολίνο.

Την πρόκριση εξασφάλισαν η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ, οι δύο πρώτες με ένα άλμα.

Στον προκριματικό, η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα απευθείας στα 4,55 μ., όσο ήταν και το όριο, πέρασε με την πρώτη αυτό το ύψος και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης ήταν η μοναδική που δοκίμασε στα 4,55 μ. στον προκριματικό. Ενα άλμα ήταν αρκετό και για την Κυριακοπούλου, αφού πέρασε με επιτυχία τα 4,45 μ.- ύψος στο οποίο ξεκίνησε τον αγώνα της- και στη συνέχεια δεν χρειάστηκε άλλη προσπάθεια, αφού είχε κλείσει ήδη η 12άδα. Με 4,45 μ. πήρε την πρόκριση και η Πόλακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους τελικούς της Τρίτης, ο Μιχάλης Αναστασάκης πήρε την ένατη θέση στη σφυροβολία, με καλύτερη προσπάθεια στα 73,33 μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.