ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βοήθεια στην επίθεση ψάχνει ο Μουρίνιο… από Ουκρανία μεριά

Βοήθεια στην επίθεση ψάχνει ο Μουρίνιο… από Ουκρανία μεριά

Η φετινή χρονιά για την Τσέλσι δεν εξελίσσεται καθόλου καλά, αφού στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στη 16η θέση, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στο Champions League τουλάχιστον έχει πολλές ελπίδες να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης. Το μεγάλο πρόβλημα των “Μπλε” εντοπίζεται στην επιθετική γραμμή, αφού οι Ντιέγκο Κόστα και Ρανταμέλ Φαλκάο είναι “άσφαιροι”, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον μάλλον ξενερωμένο Εντέν Αζάρ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχοντας ως “δικλείδα ασφαλείας” το πορτοφόλι του Ρομάν Αμπραμόβιτς, θέλει να φέρει στο Λονδίνο τον Βραζιλιάνο επιθετικό Άλεξ Τεξέιρα, θεωρώντας πως θα του προσφέρει πολλές λύσεις, είτε πασάροντας, είτε σκοράροντας.Τη φετινή αγωνιστική χρονιά σε 22 παιχνίδια, έχει βρει δίχτυα τις 21, δείχνοντας πως “μυρίζεται” το γκολ. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ κοστολογεί τον παίκτη 40 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν θέλει να χάσει ένα πολύτιμο στέλεχος του ρόστερ της. Όλα θα κριθούν σε περίπου ενάμιση μήνα, όταν θα ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.