Champions League: «Je suis Paris» αντί χορηγού η Παρί Σεν Ζερμαίν

Champions League: «Je suis Paris» αντί χορηγού η Παρί Σεν Ζερμαίν

Το Παρίσι ζει ακόμα υπό την σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης, προσπαθώντας παράλληλα να γυρίσει στην καθημερινότητά της. Το ίδιο και η Παρί Σεν Ζερμαίν – βασικό κομμάτι της γαλλικής πρωτεύουσας- η οποία επιστρέφοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν θα μπορούσε να αφήσει πίσω της τα τραγικά γεγονότα.

Οι φανέλες της ομάδας για τα επόμενα δύο παιχνίδια, το αυριανό με την Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό του Σαββάτου με την Τρουά για το πρωτάθλημα, θα είναι ιδιαίτερες καθώς τη θέση του χορηγού θα πάρει το μήνυμα «Je suis Paris».

inner
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως φόρος τιμής στα 130 θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμαίν θα φορούν την ειδική φανέλα στην οποία θα είναι αποτυπωμένη το συγκεκριμένο μήνυμα και τίποτε άλλο» αναφέρει η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στην οποία επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ευχαριστεί τους χορηγούς-συνεργάτες για την παραχώρηση του χώρου στην φανέλα για την πραγματοποίηση της ενέργειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.