Στον πάγκο άφησε τον Φορτούνη ο Μάρκο Σίλβα προτιμώντας τον Καμπιάσο.

Στον πάγκο άφησε τον Φορτούνη ο Μάρκο Σίλβα προτιμώντας τον Καμπιάσο.

Με τον Φορτούνη να μένει στον πάγκο και τον Καμπιάσο να παίρνει τη θέση του -σε ένα αρκετά συντηρητικό σχήμα- κατεβαίνει στη Γερμανία ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου (21:45). Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να είναι κάτω από την εστία ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Μαζουακού και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Ντα Κόστα-Σιόβας. 

Στον άξονα θα βρεθούν οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο, με τους Σεμπά-Πάρντο στα δύο άκρα και μοναδικό προωθημένο τον Ιντέγε. 

Η αρχική σύνθεση: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Ομάρ, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε 

Στον ερυθρόλευκο πάγκο βρίσκονται οι: Καπίνο, Μανιάτης, Σαλίνο, Φορτούνης, Τσόρι, Φινμπόγκασον, Ερνάνι

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις -και σχεδόν όλα τα «βαριά χαρτιά» της να χρησιμοποιούνται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα- είναι η ενδεκάδα με την οποία η Μπάγερν θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Μπενάτια, Μαρτίνεθ και Αλόνσο, αλλά έχει συμπεριλάβει σ’ αυτή τα δυνατά χαρτιά του, χρησιμοποιώντας και πάλι φουλ επιθετικό σχήμα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα η σύνθεση της Μπάγερν αποτελείται από τους εξής: Νόιερ, Ραφίνια, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Κομάν, Κόστα, Ρόμπεν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.