Τιερί Ανρί: «Ξέρει τι θέλει η Άρσεναλ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση…»

Τιερί Ανρί: «Ξέρει τι θέλει η Άρσεναλ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση…»

Τις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η Άρσεναλ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, για να μπορέσει να πάρει εκείνη την πρόκριση ανέλυσε ο Τιερί Ανρί, μέσω της στήλης που διατηρεί στην εφημερίδα «Sun». 

Ο παλαίμαχος επιθετικός των «κανονιέρηδων» και νυν σχολιαστής της αγγλικής τηλεόρασης αναφέρθηκε στα παιχνίδια των αγγλικών ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το σχόλιό του για τον αγώνα των Λονδρέζων στο Φάληρο την προσεχή Τετάρτη. 

O Τιερί Ανρί, αναφέρει χαρακτηριστικά:

 «Δύσκολο έργο έχει η Άρσεναλ που γνωρίζει ότι θέλει νίκη είτε με 2-0, είτε με τρία ή περισσότερα γκολ στην επίθεση. Σίγουρα έχει τα προβλήματα των τραυματιών, ωστόσο, οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους… Κανονικά θα έπρεπε να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση η ομάδα και αν τελικά αποτύχει, τότε δεν θα υπάρχει κανείς να του ρίξουν το φταίξιμο οι παίκτες, πέρα από τους ίδιους τους εαυτούς τους. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πολύ σημαντικό και θετικό το γεγονός πως η Άρσεναλ ξέρει τι πρέπει να πάρει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ότι δεν εξαρτάται από άλλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς. Μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει δίχως να την απασχολεί οτιδήποτε άλλο, οπότε θα είναι συγκεντρωμένη. Είναι απλή η δουλειά… Βγείτε στο γήπεδο και παίξτε επίθεση! Επίθεση, επίθεση! Είτε θα πάρετε τη νίκη και την πρόκριση, είτε θα πάτε στο Γιουρόπα Λιγκ…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.