ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Champions League: Σε επιφυλακή βρίσκεται η Γερμανία

Champions League: Σε επιφυλακή βρίσκεται η Γερμανία

Έντονη ανησυχία επικράτησε, μετά το τέλος του αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δύο ημέρες πριν την έναρξη του ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ στο «Iduna Park», στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ βρήκαν ύποπτο αντικείμενο, μέσα σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν στο πάρκινγκ του σταδίου. Οι πύλες της κεντρικής κερκίδας αλλά και μίας άλλης, παρέμειναν κλειστές μετά το τέλος του αγώνα και υπήρξε ανακοίνωση οι φίλαθλοι να παραμείνουν στις θέσεις τους. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και μετά από πολύ ώρα αποχώρησαν από τις εξόδους κινδύνου.

Οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρξε κάποια προειδοποίηση προηγουμένως και πως όλα όσα έγιναν, ήταν στα πλαίσια της πρόληψης. Όπως είναι λογικό, επικράτησε τρόμος, αφού «νωπές» είναι οι μνήμες από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι και συγκεκριμένα έξω από το «Stade de France», στο οποίο διεξαγόταν ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γερμανία βρίσκεται σε επιφυλακή και για το λόγο αυτό, στον αγώνα της Πέμπτης στη Βεστφαλία μεταξύ Ντόρτμουντ και ΠΑΟΚ, ισχυρή θα είναι η παρουσία της αστυνομίας και ιδιαίτερα της αντιτρομοκρατικής, για την προστασία των φιλάθλων και την αποφυγή παρόμοιων γεγονότων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.