ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολιβιέ Ζιρού: “Καλή μέρα για το πρώτο μου χατ-τρικ”

Ολιβιέ Ζιρού: “Καλή μέρα για το πρώτο μου χατ-τρικ”

Με την εμφάνισή του κατάφερε να μην φανεί το κενό του Αλέξις Σάντσες, αλλά ο Ολιβιέ Ζιρού δεν θέλησε να σταθεί στην απουσία του Χιλιανού άσου και όπως δήλωσε η φετινή Άρσεναλ είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων. 

Παράλληλα, στάθηκε και στο πρώτο του χατ-τρικ, τονίζοντας ότι ήταν η κατάλληλη μέρα για να το πετύχει. 

«Δεν είναι το θέμα πως νικήσαμε χωρίς τον Σάντσες. Όλοι ξέρουν πως είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά φέτος πιστεύω πως έχουμε ακόμα καλύτερη ομάδα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. 

Έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να παίξουμε από τις γραμμές, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν ήταν εύκολο, ήμασταν σε δύσκολη θέση πριν από το ματς. Ήταν μία καλή μέρα για να σημειώσω το πρώτο μου χατ-τρικ».

Ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε ο τέταρτος παίκτης των κανονιέρηδων που σημειώνει χατ-τρικ στον θεσμό, παίρνοντας τη «σκυτάλη» από Ανρί, Μπέντνερ και Γουέλμπεκ! 

Παράλληλα, έγινε ο δεύτερος που σκοράρει τρεις φορές σε εκτός έδρας παιχνίδι. Μέχρι σήμερα το… μοναχικό αυτό ρεκόρ, το κατείχε η μεγάλη δόξα των Λονδρέζων, ο Τιερί Ανρί.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ ήταν και ο Ζοέλ Κάμπελ, όχι μόνο για την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και για τη συνολική του απόδοση. 

Ο Κοσταρικανός όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού, ειδικά σε μια δύσκολη βραδιά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απόψε έπρεπε να παίξω κόντρα στην πρώην μου ομάδα. Ένιωσα πολύ όμορφα και στο τέλος με το χειροκρότημα των οπαδών. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που ο κόσμος του Ολυμπιακού με αγκάλιασε στην επιστροφή, παρά το ότι αγωνιζόμουν με άλλη ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.