ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους-Μπάγερν και όποιος αντέξει στο Champions League

Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους-Μπάγερν και όποιος αντέξει στο Champions League

Τι κι αν είναι ακόμη η φάση των «16»; Η κλήρωση του Champions League ανέδειξε σπουδαία ζευγάρια, με τα Γιουβέντους-Μπάγερν, Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα, Παρί-Τσέλσι και Ρόμα-Ρεάλ να ξεχωρίζουν.

Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες θα δώσουν τον πρώτο αγώνα στην έδρα τους. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 16/17 και 23/24 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 8/9 και 15/16 Μαρτίου. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί άμεσα. 

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης: 

Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης 

Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι 

Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου 

Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης 

Μπενφίκα-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 

Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι 

Σε αυτή τη φάση δεν ήταν δυνατό να συναντηθούν ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο ή προέρχονται από την ίδια χώρα, ενώ για πολιτικούς λόγους το ίδιο ίσχυσε για ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κλήρωση για τα προημιτελικά θα γίνει στις 18 Μαρτίου, ενώ εκείνη για τα ημιτελικά στις 15 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.