ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μπλάτερ- Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου εξομολογείται: “Ημουν στα πρόθυρα θανάτου”

Μπλάτερ- Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου εξομολογείται: “Ημουν στα πρόθυρα θανάτου”

Σε νοσοκομείο της Ζυρίχης είχε εισαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου ο Ζεπ Μπλάτερ, λίγες εβδομάδες αφότου η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA άρχισε έρευνα για τη διαγωγή του, καθώς και γι’ αυτή του πρώην προστατευόμενού του και προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από περίπου έναν μήνα, παραδεχόμενος ότι ήταν πολύ σοβαρό και υπογράμμισε πως ήταν ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

«Ήμουν σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, και νιώθω ότι έφτασα πιο κοντά από ποτέ στο θάνατο», ανέφερε ο Μπλάτερ και συνέχισε: «Είχα χάσει τις αισθήσεις μου από το άγχος και τώρα μπορούμε να μιλάμε».

Παράλληλα, ο Ελβετός παράγοντας αναφέρθηκε και στις συνέπειες της γνωστοποίησης του σκανδάλου: «Η εγγονή μου χρειάστηκε να αλλάξει σχολείο, αφού μιλάμε για “ηθική παρενόχληση” από γονείς και μαθητές. Οι οικογένειά μου μου ζήτησε να σταματήσω μετά το Μουντιάλ του 2014, αφού όλο αυτό δεν άξιζε τον κόπο. Μέσα από αυτή την ιστορία κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι, οι συγγενείς και σημασία έχει η υγεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, ο Ζεπ Μπλάτερ αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, στην οποία θα υπάρχουν αναφορές σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.