ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με ένα ακόμα γκόλ συμπληρώνει τα 500 στο Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης

Με ένα ακόμα γκόλ συμπληρώνει τα 500 στο Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία αυτο το Σάββατο απέναντι στην Κάρντιφ να γράψει ιστορία στο Champions League , αρκεί να πετύχει ένα γκολ. Εάν τα καταφέρει, κάτι που δεν θα μοιάζει και τόσο δύσκολο για την κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης, έστω κι αν κοντράρεται με την κορυφαία άμυνα, τότε θα έχει φτάσει τα 500 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Εννοείται ότι θα είναι η πρώτη που θα τα καταφέρει, έχοντας κι την κορυφαία θέση στον πίνακα με τα γκολ που έχουν πετύχει οι ομάδες στον θεσμό. Αυτήν τη στιγμή έχει 499 γκολ, με την Μπαρτελόνα να ακολουθεί στα 459, 40 λιγότερα δηλαδή. Τρίτη είναι η Μπάγερν Μονάχου με 415, ενώ η Γιουβέντους έχει σημειώσει 263, όντας έκτη.

Αναλυτικά οι ομάδες με τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση:

1. Ρεάλ Μαδρίτης, 499

2. Μπαρτσελόνα, 459

3. Μπάγερν Μονάχου, 415

4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 350

5. Άρσεναλ, 281

6. Γιουβέντους, 263

7. Τσέλσι, 249

8. Μίλαν, 231

9. Πόρτο, 218

10. Λυών, 187

Το απίστευτο με την Άρσεναλ

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει σκοράρει κόντρα σε 57 διαφορετικούς συλλόγους στο Champions League, με μοναδική εξαίρεση μια, αυτήν που ελάχιστοι υποπτεύονται: την Άρσεναλ. Η Ρεάλ έχει αντιμετωπίσει μόλις δύο φορές τους «κανονιέρηδες» και δεν κατόρθωσαν να της παραβιάσουν την εστία. Αυτό έγινε το 2005-06, όταν οι Μαδριλένοι είχαν αποκλειστεί με ισοπαλία 0-0 στην έδρα τους και ήττα με 1-0 στο βόρειο Λονδίνο.

«Αγαπημένη» ομάδα για να βρίσκει δίχτυα η Ρεάλ είναι η Μπάγερν Μονάχου με 30, ενώ αρκετά πιο πίσω ακολουθούν Άγιαξ και Γαλατασαράι με 20. Στην τέταρτη θέση είναι ο Ολυμπιακός με 18, μαζί με την Ντόρτμουντ.

Οι ομάδες κόντρα στις οποίες έχει σκοράρει περισσότερο είναι:

1. Μπάγερν Μονάχου, 30
2. Άγιαξ, Γαλατασαράι, 20
3. Ρόμα, 19
4. Ντόρτμουντ, Ολυμπιακός, 18
5. Πόρτο, 17
6. Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ντιναμό Κιέβου, 15
7. Σάλκε, Λυών, Ρόζενμποργκ, 14

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.