ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τελικός Champions League: Η Καταλονία στηρίζει Γιουβέντους

Τελικός Champions League: Η Καταλονία στηρίζει Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα εκτός τελικού και η Καταλονία στο πλευρό της Γιουβέντους. Η καταλανική εφημερίδα «Sport» κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Forza, Juve!» και γράφει «Η ιταλική ομάδα φτάνει γεμάτη ενθουσιασμό στον τελικό του Champions League. O Aλέγκρι αφήνει τον τίτλο του φαβορί στην Ρεάλ που ψάχνει το 12ο».

Ωστόσο, την αρχή είχε κάνει η Δημόσια τηλεόραση της ισπανικής αυτόνομης περιφέρειας της Καταλονίας, αφού στο τηλεοπτικό σποτ του τελικού είναι… φουλ στο πλευρό της Γιούβε! «Μόνο 11 παίκτες είναι σε θέση να σταθούν εμπόδιο στο αναπόφευκτο. 11 άνδρες έτοιμοι να αλλάξουν τη μοίρα τους και να μετατρέψουν σε εφιάλτη για τη Ρεάλ τον τελικό» τονίζει σποτ και σε αυτό εμφανίζονται παίκτες της Γιουβέντους.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει προκαλέσει έντονη κριτική και σαρκαστικά σχόλια, αφού αρκετοί τονίζουν πως η Γιουβέντους ήταν αυτή που απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.