Τελικός Champions League: Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων

Τελικός Champions League: Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων

Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ρεάλ Μαδρίτης

Με αναμενόμενα πρόσωπα παρατάσσεται στον τελικό του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο το πρώτο ιστορικό back to back (από τότε που μετονομάστηκε η διοργάνωση) και 12ο του συλλόγου.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Κέιλορ Νάβας, δεξί μπακ ο Καρβαχάλ, αριστερό ο Μαρσέλο και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Ράμος-Βαράν.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ίσκο, με τον τελευταίο να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να προτιμάται από τον Μπέιλ, ο οποίος -κακά τα ψέματα- δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως κόπηκε από την 18άδα ο Χάμες Ροντρίγκεζ, ο οποίος λογικά αποχωρεί το φετινό καλοκαίρι από τη βασίλισσα.

Η αρχική σύνθεση της Ρεάλ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Κριστιάνο

Στον πάγκο: Κασίγια, Νάτσο, Μπέιλ, Κόβατσιτς, Ασένσιο, Μοράτα, Ντανίλο

Γιουβέντους.

Πριν από λίγα λεπτά κλείδωσε η ενδεκάδα της Γιουβέντους. Με 4-2-3-1 παρατάσσει την ομάδα του ο Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος δεν προέβη σε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Πιο αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μπουφόν, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Μπονούτσι και Κιελίνι, ενώ οι Άλεξ Σάντρο (αριστερά) και Μπαρτσάλι (δεξιά) θα αγωνιστούν στα άκρα. Το δίδυμο στον άξονα αποτελείται από του Πιάνιτς και Κεντίρα. Λίγο πιο μπροστά και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ιγκουαΐν, θα κινούνται οι Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα και Ντάνι Άλβες.

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.