ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακός-Ριέκα: Το τελευταίο εμπόδιο για τους χρυσοφόρους ομίλους

Ολυμπιακός-Ριέκα: Το τελευταίο εμπόδιο για τους χρυσοφόρους ομίλους

Το περσινό πάθημα (αποκλεισμός από την Μπερ Σεβά) έγινε μάθημα στον Ολυμπιακό, που απέκλεισε με σχετική ευκολία την Παρτίζαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον το τελευταίο εμπόδιο για τους χρυσοφόρους ομίλους είναι η πρωταθλήτρια Κροατίας Ριέκα.

Η ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν στην Κροατία, η οποία αποκαθήλωσε την επί χρόνια πρωταθλήτρια Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δεν είναι κάποιο φόβητρο, αλλά ούτε και αμελητέα ποσότητα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το αποτέλεσμα σ’ αυτή τη διπλή μονομαχία (την ερχόμενη Τρίτη ο επαναληπτικός στην Ριέκα) είναι καθαρά υπόθεση του Ολυμπιακού.

Αν και ο βαθμός ετοιμότητας των ερυθρόλευκων δεν είναι ο πλέον επιθυμητός, αν και ο Μπέσνικ Χάσι έχει αρκετά προβλήματα (νοκ άουτ ο Εμενίκε, εξαιρετικά αμφίβολος ο Οφόε) εν τούτοις οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν για πολλούς λόγους να πάρουν σήμερα το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να βρεθούν ξανά στην ελίτ της Ευρώπης.

Από τη μια είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ, αλλά και τα ταμεία του συλλόγου (η πρόκριση σημαίνει εξασφαλισμένα έσοδα 23 εκατ. ευρώ), ωστόσο θα είναι εξίσου σημαντική και για τη συνολική βαθμολογία της χώρας καθώς οι Κροάτες μας απειλούν ανοικτά (είναι στη 16η θέση κι εμείς στην 15η).

Το μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει για την ενδεκάδα έχει να κάνει με τον Οφόε, ο οποίος μπήκε στην αποστολή κι ο ίδιος θέλει να παίξει, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος και το πιο πιθανό είναι τη θέση του να πάρει ο Ζιλέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσο, Βούκοβιτς, Κούτρη, Ζιλέ (Οφόε), Ρομαό, Σεμπά, Καρσελά, Φορτούνης, Μπεν.
Ριέκα: Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Μίσιτς, Γκόργκον, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.