ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ριέκα- Ολυμπιακός: Για να σφραγίσει την επιστροφή στο Champions League

Ριέκα- Ολυμπιακός: Για να σφραγίσει την επιστροφή στο Champions League

Το πρώτο βήμα, έστω και δύσκολα έγινε πριν από 7 βράδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σήμερα ο Μπέσνικ Χάσι και οι παίκτες του θέλουν να σφραγίσουν την επιστροφή των πρωταθλητών Ελλάδας στους ομίλους του Champions League και στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Δεν τους νοιάζει αν η πρόκριση έρθει με στιλ ή με άγχος, με καλό ή μέτριο ποδόσφαιρο. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η πρόκριση κι όπως παραδέχθηκε ο έμπειρος τεχνικός: «Γι’ αυτό είμαι εδώ! Για να οδηγήσω την ομάδα ξανά στους ομίλους».

Κι αν στη σημερινή βραδιά λειτουργήσουν όλα φυσιολογικά, ο Ολυμπιακός εύκολα ή δύσκολα θα σφραγίσει το εισιτήριο του και το σεντόνι θα τεντωθεί ξανά στον Πειραιά.

Φυσικά το 2-1 του πρώτου αγώνα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι καλύτερη ομάδα από τους πρωταθλητές Κροατίας. Αρκεί βέβαια αυτό να το (απο)δείξουν με πειστικό τρόπο και μέσα στο γήπεδο, το οποίο μπορεί να είναι μικρό (μόλις 8.000 η χωρητικότητα του), αλλά θα είναι ασφυκτικά γεμάτο καθώς και στη Ριέκα ζουν με το όνειρο της παρθενικής τους συμμετοχής στους ομίλους.

Τα 15 εκατομμύρια που προβλέπεται να εισπράξουν οι Κροάτες σε περίπτωση πρόκρισης είναι ένα τεράστιο δέλεαρ, ωστόσο το ίδιο ισχύει και για τους ερυθρόλευκους που λόγω του αυξημένου ελληνικού μάρκετ πουλ υπολογίζεται ότι με την παρουσία τους στους ομίλους θα βάλουν στα ταμεία τους 30 εκατ. ευρώ.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν υπολογίζει Ταχτσίδη, Εμενίκε, Μποτία και θεωρητικά προβληματίζεται για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα (Ομάρ ή Φιγκέιρας), αλλά και για το ποιοι εκ των Φορτούνη, Μάριν, Σεμπά πάρουν τις δύο θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Όσον αφορά την Ριέκα υπάρχει σίγουρα η απουσία του τιμωρημένου Ζούτα (αποβλήθηκε στο πρώτο ματς), αλλά αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα του κ. Κεκ, ενώ διαιτητής του αγώνα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πιθανές συνθέσεις:
Ριέκα: Σλούγκα , Βέσοβιτς, Έλεζ, Ζούπαριτς, Μάρτιτς, Μάλες, Μπράνταριτς, Μίσιτς, Έμπερ, Γκοργκόν, Γκαβράνοβιτς.
Ολυμπιακός: Καπίνο, Κούτρης, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Ζιλέ, Οφόε, Καρσελά, Φορτούνης, Σεμπά, Μπεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.