ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Champions League: «Υποκλίθηκε» στον Κέιν ο ΑΠΟΕΛ

Champions League: «Υποκλίθηκε» στον Κέιν ο ΑΠΟΕΛ

«Καθάρισε» τον ΑΠΟΕΛ ο Χάρι Κέιν με προσωπικό του χατ-τρικ… Η Τότεναμ πέρασε… αέρα από το «ΓΣΠ» και έκανε άλμα πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Τότεναμ έτοιμη για πρόκριση!

Με τον Χάρι Κέιν να οργιάζει και να πετυχαίνει χατ-τρικ, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πέρασε… αέρα από το «ΓΣΠ», επικρατώντας 3-0 του ΑΠΟΕΛ που το πάλεψε όσο μπορούσε! Στους έξι βαθμούς και στην πρώτη θέση παρέα με την Ρεάλ η Τότεναμ που έκανε άλμα πρόκρισης στους «16» του Champions League!

Χωρίς βαθμό συνεχίζουν οι Κύπριοι, όπως και η Ντόρτμουντ μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών!

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ντόρτμουντ-Ρεάλ 1-3
(54’ Ομπαμεγιάνγκ – 18’ Μπέιλ, 50’, 79’ Ρονάλντο)

ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ 0-3
(39’,62’,67’ Κέιν)

Η βαθμολογία:
1.Ρεάλ 6
2.Τότεναμ 6
3.Ντόρτμουντ 0
4.ΑΠΟΕΛ 0

Η επόμενη αγωνιστική (3η):
Τρίτη 17/10
ΑΠΟΕΛ-Ντόρτμουντ (21.45)
Ρεάλ-Τότεναμ (21.45)

Εξαιρετικό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά στην Κύπρο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 2’ ο Κέιν είχε μια καλή ευκαιρία για να απαντήσει στο 17’ ο Σάλαϊ, που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε δευτερόλεπτα αργότερα και το σουτ του Σον. Η πρώτη πολύ μεγάλη φάση στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ντε Καμάργκο να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιορίς.

Ο Καρλάο στο 27’ λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και οκτώ λεπτά αργότερα, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ. Οι αμυντικοί του ΑΠΟΕΛ πιάστηκαν στον ύπνο, ο Κέιν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με εξαιρετικό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το ημίχρονο. Με διάθεση να ψάξει την ισοφάριση μπήκε στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο Σάλαϊ και Ντε Καμάργκο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κάτι που έκανε ξανά ο Χάρι Κέιν. Και όχι μία φορά, αλλά δύο ακόμη!

Σκοράροντας δις σε διάστημα πέντε λεπτών (62’, 67’), το πρώτο με ωραίο πλασέ και το δεύτερο με καρφωτή κεφαλιά, διαμόρφωσε το 3-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Δώνη για να πετύχει το γκολ της τιμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.