ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Με ήττα φεύγει από το Τορίνο ο Ολυμπιακός με 2-0 από τη «Juve» (upd3)

Champions League: Με ήττα φεύγει από το Τορίνο ο Ολυμπιακός με 2-0 από τη «Juve» (upd3)

Δεν κατάφερε να αντιστρέψει το αρνητικό γι’ αυτόν κλίμα ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε να περισώσει την Ευρωπαϊκή του πορεία, όμως ηττήθηκε με 2-0, στο Τορίνο, έναντι της Γιουβέντους, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι, στην επιστροφή- η τέταρτη συνολικά- του Τάκη Λεμονή στο πάγκο της ομάδας, εμφανίστηκαν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ιγκουαΐν άνοιξε το σκορ για τους Ιταλούς στο 69′ και ο Κροάτης Μάντζουκιτς πέτυχε στο 80΄ το 2-0. Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες ,που ακόμα δεν έχουν βαθμό στον όμιλο, η Μπαρτσελόνα στις 18 Οκτωβρίου στη Βαρκελώνη.


Η φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης Γιουβέντους φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σπουδαία αναμέτρηση στο «Juventus Stadium» του Τορίνο ανάμεσα στις ομάδες των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Τάκη Λεμονή είναι προγραμματισμένη για τις 21.45, σε τηλεοπτική μετάδοση από ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD (σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη), αλλά και από το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport 2HD, σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη.

Ο Τάκης Λεμονής παίρνει τη γενναία απόφαση και ελλείψει άλλων καθαρόαιμων στόπερ, ξεκινά βασικό τον Δημήτρη Νικολάου κόντρα στη Γιουβέντους! Στα χαφ ο Ρομαό δίπλα στον Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά, η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους: Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζντιέλαρ, Οφόε, Πάρντο, Σεμπά, Εμενίκε.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά ότι αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Δημήτρη Νικολάου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως μέλος της αντρικής ομάδας των «ερυθρόλευκων».

Τρεις βασικοί του… Χάσι, στο πρώτο ματς του Τάκη Λεμονή -κόντρα στη Γιουβέντους- μένουν εκτός 18άδας!

Συγκεκριμένα, στον πάγκο του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τη Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα κάθονται οι Χουτεσιώτης, Μποτία, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ομάρ και Μπεν. Κάτι που σημαίνει ότι από τους 21 που πήρε μαζί του στο Τορίνο ο Λεμονής, περισσεύουν οι Μεχντί Καρσελά, Γκιγιόμ Ζιλέ και Ούρος Τζούρτζεβιτς

Δείτε το live εδώ

Δείτε εδώ live όλους τους σημερινούς αγώνες του Champions League

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.