Champions League: «Πάτησε» την Νάπολι η Μαν.Σίτι- Μεγάλη ανατροπή για Σαχτάρ

Champions League: «Πάτησε» την Νάπολι η Μαν.Σίτι- Μεγάλη ανατροπή για Σαχτάρ

Σε ένα καταπληκτικό ματς στο Μάντσεστερ η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και η Νάπολι του Μαουρίτσιο Σάρι φρόντισαν να δικαιώσουν τον χαρακτηρισμό των πιο φορμαρισμένων ομάδων αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Μ.Σιτι- Μονακό

Οι πρωτοπόρες σε Premier League και Serie A κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League και μετά από 90 λεπτά στο «City of Manchester» οι «Πολίτες» μπορούν και… τυπικά να υποστηρίξουν αυτό που βλέπει φέτος όλος ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός κόσμος: απλά δεν παίζονται!

Το τελικό 2-1 υπέρ της αγγλικής ομάδας ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει η διαφορά στο σκορ, παρότι στο φινάλε και οι δύο είχαν τις ευκαιρίες τους για ένα ακόμη γκολ. Έστω κι έτσι, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έφτασε τα 39 γκολ σε 12 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις κατά τα οποία μετρά 11 νίκες και μόλις μια ισοπαλία! Αντίθετα, η επίσης καταπληκτική φέτος Νάπολι, έφτασε τα 35 σε 13 αγώνες, για την μόλις δεύτερη ήττα της (11-0-2).

Αξιοσημείωτο της απόλυτης υπεροχής της Σίτι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ότι με τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας αγώνα, το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 και το στατιστικό έδειχνε κατοχή μπάλας 67% και τελικές προσπάθειες 10-0 !

Αγριεμένη Σαχτάρ, καθήλωσε τη Φέγενορντ

Με μεγάλη ανατροπή και ολοκληρώνοντας το ματς με 10 παίκτες, η Σαχτάρ πέρασε με σκορ 2-1 από το Ντα Κάιπ και άφησε τη Φέγενορντ στον πάτο του ομίλου, την ώρα που η ίδια πανηγύρισε διπλό πρόκρισης.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του έκτου ομίλου:
Μάνστεστερ Σίτι – Νάπολι 2-1
(9’ Στέρλινγκ, 13’ Ζεσούς – 73’ πεν. Ντιαβαρά)

Φέγενορντ-Σαχτάρ 1-2
(8’ Μπερχάους – 24’, 54’ Μπερνάρντ)

Η βαθμολογία:
1. Μάνστεστερ Σίτι (8-1) 9
2. Σαχτάρ (4-4) 6
3. Νάπολι (5-5) 3
4. Φέγενορντ (2-9) 0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (1/11):
Νάπολι-Μάνστεστερ Σίτι
Σαχτάρ- Φέγενορντ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.