ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άντεξε ο «θρύλος» και πήρε «λευκή» ισοπαλία απέναντι στους «μπλαουγκράνα»

Άντεξε ο «θρύλος» και πήρε «λευκή» ισοπαλία απέναντι στους «μπλαουγκράνα»

Στάθηκε «όρθιος» απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός και κατάφερε να πάρει «λευκή» ισοπαλία στο Γ.Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ολυμπιακός με ψυχή!

Αφήνοντας πίσω τους την οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρίζουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, καθώς πήραν 0-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα, μετά το 1-1 της Σπόρτινγκ με τη Γιουβέντους στη Λισαβόνα, διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για την 3η θέση!

Πλέον, η πορτογαλική ομάδα έχει τέσσερις βαθμούς και έναν οι Πειραιώτες, που θα «ψάξουν» τη μεγάλη ανατροπή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Champions League.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, που κράτησε τους Καταλανούς στο μηδέν, σε ματς ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά από το 2012(!), είχε σε μεγάλη μέρα τον Προτό, ο οποίος… κατέβασε ρολά, ενώ τεράστιο ματς έκαναν Μποτία και Ταχτσίδης! Ειδικά ο πρώτος, έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Εξαιρετικοί και οι Κούτρης, Φιγκέιρας, αλλά και ο συγκινητικός Φορτούνης, με όλους τους Πειραιώτες, γενικά, να δείχνουν απίστευτη θέληση!

Το ματς

Το εντυπωσιακό κορεό του Ολυμπιακού

Στον αγωνιστικό χώρο η 11άδα του Ολυμπιακού για προθέρμανση μέσα σε αποθέωση!

Aποθέωση από 32.000 οπαδούς του Ολυμπιακού προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βραβεύτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μόλις σήκωσε το χέρι του, για να ευχαριστήσει τον κόσμο

Πρώτο ημίχρονο.

Αμέσως στα «βαθιά» μπήκε η άμυνα του Ολυμπιακού καθώς η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 3ο λεπό από σουτ του Σεμέδο με τον Προτό να αποκρούει.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 15′ από καταπληκτική μπαλιά του Οφόε στον Ομάρ, ο Νορβηγός βγαίνει μόνος του με τον Τερ Στέγκεν από δεξιά, αλλά ο Ουμτιτί τον προλαβαίνει με ένα απίθανο τάκλιν και σώζει την ομάδα του, πριν ο μπακ των Πειραιωτών κάνει το σουτ!

Τεράστια ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα, μεγάλη απόκρουση του Προτό στο 20ο λεπτό! Πλασέ από τον Μέσι, όχι πάρα πολύ καλό, αλλά ο Σουάρες βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και κάνει το τακουνάκι στο ένα μέτρο από τον Βέλγο γκολκίπερ, που κάνει μία απίθανη επέμβαση, κρατώντας το μηδέν!

Η Μπάρτσα σφυροκόπησε τους κόκκινους με δύο νέες ευκαιρίες. Η πρώτη με σουτ του Σουάρες στο 22′ και η δεύτερη με πλασέ του Μέσι που απέκρουσε ο Προτό στο 28′ μετά από μαγική ενέργεια.

Στο 30ο λεπτό η απάντηση του Ολυμπιακού! Ο Ταχτσίδης δίνει στον Ρομαό, αυτός σηκώνει το κεφάλι του και βλέπει τον Φορτούνη, σουτ από τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ψηλά η μπάλα, άουτ.

Καλός ο Ολυμπιακός, καμία σχέση με την εικόνα του Σαββάτου στο ντέρμπι…

37′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Καταπληκτική συνεργασία των γηπεδούχων, που ξεκίνησε κάτω από τη σέντρα, ο Φορτούνης γίνεται τελευταίος κάτοχος της μπάλας, μόνος του με τον Τερ Στέγκεν, αλλά δεν πλάσαρε καλά, πάνω στον Γερμανό η μπάλα!

Δεύτερο ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 61΄ με εκτελεσμένο φάουλ από τον Φορτούνη, με δυσκολία διώχνει ο Τερ Στέγκεν σε κόρνερ!

Γρήγορα απάντησε η Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό …Ο Μέσι, μετά από πάσα του Σουάρες, στέλνει την μπάλα σε κενή εστία… άουτ, σουτάροντας με το καλάμι!

Τεράστια ευκαιρία για την μπάρτσα στο 80′! Ο Σουάρες βγαίνει μόνος του με τον Προτό, κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βέλγου και άουτ!

82′ και νέα φάση για την Μπάρτσα! Ο… βράχος Μποτία βάζει όσο έπρεπε το σώμα του και η μπάλα φεύγει κόρνερ από το σουτ του Σουάρες!

Η τελευταία φάση στον αγώνα στο 91′ . Εκπληκτικό σουτ του Μέσι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Προτό είχε και πάλι την απάντηση απομακρύνοντας στη γωνία του! Αυτά έγιναν στο δεύτερο μέρος.

Οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε, Καρσελά, Φιγκέιρας, Φορτούνης


Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Μασεράνο, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπούσκετς, Σουάρεθ, Παουλίνιο, Σέρχι Ρομπέρτο, Μέσι, Σουάρες

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ισοπαλίας που απέσπασε ο Ολυμπιακός από την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» !


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.