ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Champions League: Τα «βλέμματα» στην Ρώμη- Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Champions League: Τα «βλέμματα» στην Ρώμη- Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Αν και είμαστε μόλις στην 4η στροφή στη φάση των ομίλων, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι πολύ πιθανό σήμερα το βράδυ να μάθουμε τις πρώτες ομάδες που θα εξασφαλίσουν τα εισιτήρια για τους «16» της διοργάνωσης.

Από πλευράς ονομάτων, αλλά και ουσίας το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι η αναμέτρηση Ρόμα-Τσέλσι (3ος όμιλος), οι οποίες πριν από δύο εβδομάδες προσέφεραν ένα μοναδικό υπερθέαμα (από 2-0, 2-3 και τελικά 3-3) με τους «μπλε» να ξέρουν πως με νίκη είναι σίγουρα στην επόμενη φάση.

Το ίδιο ισχύει και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κόντρα στην παραπαίουσα Μπενφίκα θέλει να κάνει το 4χ4 και να προκριθεί, εφόσον όμως η Βασιλεία κερδίσει την ΤΣΣΚΑ στην έδρα της.

Σήμερα ίσως ξεκαθαρίσει και τυπικά το τοπίο στον Β’ όμιλο όπου η Παρί μοιάζει ασυναγώνιστη κι αν η Μπάγερν περάσει από την έδρα της Σέλτικ θα έχουν όλα τελειώσει, ενώ στον όμιλο του Ολυμπιακού υπάρχει η αναμέτρηση Σπόρτιγκ-Γιουβέντους που θα κρίνει το αν θα έχουμε μάχη για τη 2η θέση ή αν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν την 3η θέση ως το τέλος.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Βασιλεία – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπενφίκα [OTE Sport 5 HD]

Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9 (8-1)
2. Βασιλεία 6 (7-3)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-7)
4. Μπενφίκα 0 (1-8)

2ος όμιλος
Παρί Σεν-Ζερμέν – Άντερλεχτ [OTE Sport 7 HD]
Σέλτικ – Μπάγερν [OTE Sport 6 HD]

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 9 (12-0)
2. Μπάγερν 6 (6-3)
3. Σέλτικ 3 (3-8)
4. Άντερλεχτ 0 (0-10)

3ος όμιλος
Ατλέτικο – Καραμπάχ [OTE Sport 8 HD]
Ρόμα – Τσέλσι [OTE Sport 4 HD]

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 7 (11-4)
2. Ρόμα 5 (5-4)
3. Ατλέτικο 2 (1-2)
4. Καραμπάχ 1 (1-8)

4ος όμιλος
Σπόρτινγκ – Γιουβέντους [OTE Sport 3 HD]
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα [OTE Sport 2 HD]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 9 (7-1)
2. Γιουβέντους 6 (4-4)
3. Σπόρτινγκ 3 (4-5)
4. Ολυμπιακός 0 (3-8)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.