«Διέλυσε» την Τσέλσι με 3-0 η Ρόμα!

«Διέλυσε» την Τσέλσι με 3-0 η Ρόμα!

Έτοιμη για τους «16» η Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» διέλυσαν 3-0 την Τσέλσι στο «Ολίμπικο», με τον Ελ Σαραουί να σκοράρει δύο γκολ και πλέον θέλουν μόνο μία νίκη για να πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1΄ με τον Ελ Σαράουι, ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια και στο 36΄ έβαλε την Ρόμα με δύο γκολ μπροστά. Η ιταλική ομάδα είχε πάθος και έδειχνε να θέλει περισσότερο ματς και κάπως έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0.

Ο θρίαμβος της Ρόμα ολοκληρώθηκε στο 63΄ με το γκολ του Περότι να γράφει το 3-0. Ο Κώστας Μανωλάς, που προερχόταν από τραυματισμό δεν ξεκίνησε το ματς, όμως μπήκε ως αλλαγή στο 76΄ στη θέση του Φλορέντσι.

Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη η Ατλέτικο έβλεπε ξανά την Καραμπάχ να είναι έτοιμη να της κάνει δεύτερη ζημιά, μετά το 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι άνοιξαν το σκορ με τον Μίτσελ στο 40΄ και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 0-1.

Η Ατλέτικο στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε για να γυρίσει το ματς και ισοφάρισε με το πολύ όμορφο γκολ του Τόμας στο 56΄. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 59΄ με την αποβολή του Πέδρο Ενρίκε, αλλά οι Μαδριλένοι δεν μπορούσαν να βάλουν το γκολ της λύτρωσης.

Στο 88΄ ήρθε η αποβολή του Σάβιτς για να μείνει και η Ατλέτικο με 10. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και πλέον οι Μαδριλένοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο:

Ρόμα-Τσέλσι 3-0
(1′, 36′ Ελ Σαραουί, 63′ Περότι)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Καραμπάκ 1-1
(56′ Παρτέι – 40′ Μίτσελ)

Βαθμολογία

1. Ρόμα 8 (8-4)
2. Τσέλσι 7 (11-7)
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (2-3)
4. Καραμπάκ 2 (2-9)

Η επόμενη αγωνιστική (22/11):

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καραμπάκ-Τσέλσι
Ατλέτικο-Ρόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.