ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Champions League: Άνετα η Λίβερπουλ- Πέρασε δεύτερη η Σεβίλλη

Champions League: Άνετα η Λίβερπουλ- Πέρασε δεύτερη η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη επικράτησε της Σπαρτάκ Μόσχας 2-1 και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας στον 5ο όμιλο με επτά βαθμούς, δύο περισσότερους από την αντίπαλο της και έναν λιγότερο από την Λίβερπουλ.

Ο Έβερ Μπανέγα ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ (Λανγκλέ 30’) και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 59’, στη νίκη των Σεβιγιάνων με 2-1 απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας. Με αυτόν τον τρόπο οι Ανδαλουσιανοί πήραν και μια εκδίκηση για την ήττα τους με το βαρύ 5-1 από την Σπαρτάκ στη Μόσχα και πλέον στοχεύουν σε νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στη Λίβερπουλ για να περάσουν στην πρώτη θέση του γκρουπ. Το γκολ για την Σπαρτάκ Μόσχας, ο Ζε Λουίς στο 78’.

Έβαλε πλώρη για τους «16» η Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε την Μάριμπορ με 3-0, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά αναφορικά με την πρόκρισή της. Για ένα 45λεπτο άντεξαν μόνο οι Σλοβένοι, που ήταν ακίνδυνοι για ακόμη ένα παιχνίδι και έδειξαν ότι αποτελούν ίσως και την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο:

Σεβίλλη – Σπαρτάκ Μόσχας 2-1
(30’ Λανγκλέ, 59’ Μπανέγα-78’ Ζε Λουίς)

Λίβερπουλ – Μάριμπορ 3-0
(49’ Σαλάχ, 64’ Τσαν, 90′ Στάριτζ)

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο
1. Λίβερπουλ 8
2. Σεβίλλη 7
3. Σπαρτάκ Μόσχας 5
4. Μάριμπορ 1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επόμενη αγωνιστική:
Σπαρτάκ Μόσχας – Μάριμπορ
Σεβίλλη – Λίβερπουλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.