ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πλήγμα με Ζόναταν Σίλβα για τη Σπόρτινγκ εν όψει Ολυμπιακού

Πλήγμα με Ζόναταν Σίλβα για τη Σπόρτινγκ εν όψει Ολυμπιακού

Ξαφνικό πρόβλημα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (22/11) κόντρα στον Ολυμπιακό, για το Champions League.

Ο τεχνικός των «λιονταριών», Ζόρζε Ζέσους, δεν υπολογίζει τον βασικό αριστερό μπακ Ζόναταν Σίλβα, ο οποίος πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται ν’ απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου τρεις μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 23χρονος αμυντικός αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ του πορτογαλικού συλλόγου και η απουσία του αποτελεί πλήγμα για την αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» μιας που στη συγκεκριμένη θέση οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας είναι περιορισμένες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.