ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έξι γκολ για την Ρεάλ μέσα στο ΓΣΠ κατά του ΑΠΟΕΛ (βίντεο)

Έξι γκολ για την Ρεάλ μέσα στο ΓΣΠ κατά του ΑΠΟΕΛ (βίντεο)

Με.. ημίωρο κυκλώνα που είχε όνομα Ρεάλ έμοιαζε η εμφάνιση της ισπανικής ομάδας στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι παίχτες της ομάδας της Μαδρίτης από το 23′ έως το 54′ πέτυχαν έξι γκολ και πέτυχαν την πιο εμφατική φετινή τους νίκη, αλλά είναι οριστικά δεύτεροι στον όμιλο καθώς η Τότεναμ έκανε την ανατροπή και επικράτησε στην έδρα της Ντόρτμουν εξασφαλίζοντας την πρωτιά.

Έτσι οι πρωταθλητές Κύπρου ισοβαθμούν με τους Γερμανούς και η 3η θέση που οδηγεί στο Europa League θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Μεγάλο ματς και στην Σεβίλλη με την Λίβερπουλ για 45 λεπτά να κάνει ότι θέλει και να προηγείται με 0-3, αλλά στο β’ να μην υπάρχει και οι Ισπανοί ισοφάρισαν σε 3-3 στο… 93′! Σαρωτική η Λειψία έκανε περίπατο στην έδρα της Μονακό επικρατώντας με 4-1, ενώ η Νάπολι με αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο συνέτριψε με 3-0 την Σαχτάρ κι ελπίζει πλέον ότι η Σίτι θα κερδίσει στην Ουκρανία για να κλέψει τη 2η θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι συνθέσεις και οι βαθμολογίες

5ος όμιλος

Σεβίλλη – Λίβερπουλ

Σεβίλλη (Εδουάρδο Μπερίσο): Σέρχιο Ρίκο, Εσκουδέρο, Γκάις, Μερκάδο, Λενγκλέ, Μπανέγα, Πισάρο, Ν’Ζονζί, Σαράμπια, Μπεν Γιεντέρ, Νολίτο

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Κλάβαν, Γκόμεζ, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Κοουτίνιο, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

Σπαρτάκ Μ. -Μάριμπορ 1-1 (82′ Ζε Λουίς – 90′ Μεσάνοβιτς)

Βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 8 (13-3)

2. Σεβίλλη 7 (8-8)

3. Σπαρτάκ Μόσχας 6 (9-6)

4. Μάριμπορ 2 (2-15)

6ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι- Φέγενοορντ

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον – Γουόκερ, Μανγκαλά, Οταμέντι, Ντανίλο – Γκιντογάν, Τουρέ, Ντε Μπρόινε – Στέρλινγκ, Μπερνάρντο – Αγουέρο

Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ): Τζόουνς – Ντάικς, Φαν Μπέεκ, Τάπια, Χαπς – Βιλένα, Τόορνστρα, Αμραμπατ – Μπέρχαους, Μποέτιους, Λάρσον

Νάπολι – Σαχτάρ

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Κίρικες, Χισάι, Ντιαβαρά, Ζιενλίνσκι, Χάμσικ, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Πάουλο Φονσέκα): Πιάτοβ, Ράκιτσκι, Ισμαΐλι, Μπούτκο, Ορντετς, Μάρλος, Στεπανένκο, Τάισον, Μπερνάρντ, Φρεντ, Φερέιρα.

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 12 (12-3)

2. Σαχτάρ 9 (7-5)

3. Νάπολι 3 (7-9)

4. Φέγενοορντ 0 (3-12)

7ος όμιλος

Μονακό – Λειψία

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς – Ράτζι, Τζέμερσον, Γκλικ, Ζορζ – Τίλεμανς, Μουτίνιο, Φαμπίνιο, Λόπεζ – Κεϊτά Μπαλντέ, Φαλκάο

Λειψία (Ράφαελ Χάζενχουτλ): Γκουλάσι – Κλόστερμαν, Ορμπαν, Ιπαμεκανό, Χάλστενμπεργκ – Καμπλ, Κεϊτα, Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ – Πόουλσεν, Βέρνερ.

Μπεσίκτας-Πόρτο 1-1 (41′ Ταλίσκα-29’Φελίπε)

Βαθμολογία

1. Μπεσίκτας 11 (9-4)

2. Πόρτο 7 (10-8)

3. Λειψία 4 (5-8)

4. Μονακό 2 (3-7)

8ος όμιλος

ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Ναουθέτ, Λάγο, Ρουέδα, Καρλάο, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Νούνο Μοράις, Βούρος, Βινίσους, Ποτέ, Αλωνεύτης

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο, Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο

Ντόρτμουντ – Τότεναμ

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μποσζ): Μπίρκι, Σμέλτσερ, Ζαγκαντού, Μπαρτρά, Τόλιαν, Βάιγκλ, Καγκάβα, Γκέτσε, Γκερέιρο, Γιαρμολένκο, Ομπαμεγιάνγκ.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Ρόουζ, Σάντσες, Βερτόνγκεν, Οριέ, Ντάιερ, Γουίνκς, Ερικσεν, Αλι, Σον, Κέιν.

Βαθμολογία

1. Τότεναμ 10 (10-3)

2. Ρεάλ 7 (8-5)

3. Ντόρτμουντ 2 (4-8)

4. ΑΠΟΕΛ 2 (2-8)

Σεβίλλη – Λίβερπουλ 3-3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαν. Σίτι – Φέγενορντ 1-0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.