ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μονόδρομος το «διπλό» για τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα

Μονόδρομος το «διπλό» για τον Ολυμπιακό στη Λισαβόνα

Αγώνας δίχως αύριο για τους «ερυθρόλευκους» είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αν ο Ολυμπιακός θέλει να ελπίζει σε συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει ν’ αποδράσει από το «Ζοζέ Αλβαλάδε», την έδρα των «λιονταριών», με το τρίποντο της νίκης.

Με τον Τάκη Λεμόνη να εμφανίζεται ακόμη και λίγες ώρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι δίλημμα για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα, το σχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Έλληνας τεχνικός είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο, έχοντας και το πάθημα του πρώτου αγώνα. Ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν θα δώσει χώρο στα «λιοντάρια» και θα προσπαθήσει αυτός να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Σύμμαχος του Ολυμπιακού θα είναι και ο χρόνος, καθώς η Σπόρτινγκ δε φημίζεται για την ωριμότητα που διαθέτει ως ομάδα (τα δύο γκολ του Πάρντο στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Καραϊσκάκη το επιβεβαιώνουν) κι αν καταφέρει να βγάλει το ημίχρονο χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, τότε όλα γίνονται.
Κι αυτό γιατί τώρα η Σπόρτινγκ έχει το βάρος του φαβορί, ο ίδιος ο προπονητής της έχει δηλώσεις πως στόχος είναι η 2η θέση και πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Ο Τάκης Λεμονής πέραν των γνωστών προβλημάτων (Εμενίκε, εκτός λίστας οι Σισέ, Ανσαριφάρντ) φαίνεται ότι καταλήγει στην απόφαση να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Οφόε (όχι τόσο λόγω του τραυματισμού στη γάμπα, αλλά κυρίως γιατί δεν φαίνεται συγκεντρωμένος), ενώ στην Σπόρτινγκ οριστικά εκτός αγώνα είναι οι Κόατες, Ντούμπια, Ακούνια, Σίλβα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο , Πιτσίνι, Αντρέ Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Ουίλιαμ, Μπατάλια, Μπρούνο Φερνάντες, Ντοστ, Μπρούνο Σέζαρ, Ζέλσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Μποτία, Ένγκελς, Κούτρης, Ταχτσίδης, Ρομαό, Καρσελά, Φιγκέιρας, Φορτούνης , Πάρντο (Σεμπά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.