ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

UEFA: Ανακοίνωσε την 11άδα που ξεχώρισε για το 2017!

UEFA: Ανακοίνωσε την 11άδα που ξεχώρισε για το 2017!

Αυτή είναι εντεκάδα φωτιά! Την εντεκάδα των ποδοσφαιριστών «αποκαλύψεων» του Champions League για το 2017 ανακοίνωσε η UEFA. Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμπεριέλαβε σε αυτή την εντεκάδα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές από όσους είτε έκαναν ντεμπούτο στη διοργάνωση μέσα στο έτος, είτε τα προηγούμενα χρόνια είχαν εντελώς περιορισμένο χρόνο και το 2017 ήταν η πρώτη «γεμάτη» τους περίοδος, με κριτήριο να είναι πάντως κάτω των 24 ετών.

Οι επιλογές έγιναν σε σύστημα 4-3-3.

Η εντεκάδα:

Τερματοφύλακας: Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Σεμέδο (Μπαρτσελόνα), Σάντσες (Τότεναμ), Σούλε (Μπάγερν), Τίρνι (Σέλτικ)

Μέσοι: Γουίνκς (Τότεναμ), Ταλίσκα (Μπεσίκτας), Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Μπαπέ (Παρί), Βέρνερ (Λειψία), Όμπερλιν (Βασιλεία)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.