ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ. Κλοπ: «Είναι κλήρωση – όνειρο για τους φίλους της… Γιουνάιτεντ»

Γ. Κλοπ: «Είναι κλήρωση – όνειρο για τους φίλους της… Γιουνάιτεντ»

Με καλό… μάτι είδε ο Γίργκεν Κλοπ την κλήρωση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν έχασε την ευκαιρία να… τρολάρει τους φίλους της Γιουνάιτεντ.

«Είναι μια κλήρωση – όνειρο για τους όλους τους φίλους της… Γιουνάιτεντ» ήταν η ατάκα – φαρμάκι για τους φίλους της Γιουνάιτεντ. Ο Κλοπ μίλησε για το εμπόδιο της Σίτι στα προημιτελικά του Champions League λέγοντας: «Θα δώσουμε τα πάντα. Χάσαμε μια φορά, κερδίσαμε μια στο πρωτάθλημα και δε νομίζω πως μας ήθελαν στα προημιτελικά.

Αυτό είναι ένα σημάδι για μας πόσο ισχυροί είμαστε. Στα προημιτελικά δεν είμαστε στα φαβορί, αλλά σε αυτή τη φάση, μόνο Μπάγερν και Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν. Αλλά ευτυχώς στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο…» και κατέληξε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρω ότι οι φίλοι μας είναι φανταστικοί, έτσι θα έχουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Είναι δύο πολύ καλά παιχνίδια και μια μεγάλη πρόκληση και για τις δύο πλευρές, όπως θα έπρεπε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.