Σύσσωμη η Ευρώπη ανυπομονεί για την έναρξη του μεγάλου τελικού- 12 κατακτήσεις μετράει η Ρεάλ και 5 η Λίβερπουλ

Σύσσωμη η Ευρώπη ανυπομονεί για την έναρξη του μεγάλου τελικού- 12 κατακτήσεις μετράει η Ρεάλ και 5 η Λίβερπουλ

Στις 21:45 ξεκινά το παιχνίδι που περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης – Στο Κίεβο της Ουκρανίας ο τελικός – Ζιντάν: Σίγουρα θα υποφέρουμε – Κλοπ: Η Ρεάλ ανήκει στην ελίτ, εμείς απλά είμαστε πολύ καλοί

Δύο από τα πιο βαριά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου υπόσχονται απόψε στο Κίεβο (21:45) έναν μοναδικό τελικό Champions League.

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν την κορυφή της Ευρώπης με τους «Κόκκινους» να επιθυμούν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διακρίσεις μετά το 2005 και το έπος της Κωνσταντινούπολης και τους «Μερένχες» να αναζητούν την τρίτη σερί κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, γράφοντας ιστορία.

«Το DNA αυτού του συλλόγου είναι για μεγάλα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη τύπου δείχνοντας ότι η ευρωπαϊκή αύρα που συνοδεύει τη Λίβερπουλ είναι ικανή να την οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου για έκτη φορά στην ιστορία της.

Από τη μεριά του ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θέλησε να αποδεχθεί τον ρόλο του φαβορί που δίνουν αρκετοί στη Ρεάλ Μαδρίτης για απόψε, καθιστώντας σαφές ότι αμφότερες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. «Δεν είμαστε φαβορί, ούτε αυτοί είναι. Είναι 50-50 όπως όλοι οι τελικοί. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε ακόμα έναν τελικό. Είναι κάτι που δεν θα ξαναζήσουμε», σχολίασε ο «Ζιζού».

Πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπέιλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.