Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων ο Ρονάλντο – Χαμός στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους

Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων ο Ρονάλντο – Χαμός στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του στην Γιουβέντους, ήταν ο στόχος μιας προσπάθειας να διαταραχθεί η προετοιμασία τους για τον αποψινό αγώνα (Τετάρτη 19/9) απέναντι στη Βαλένθια, στο πλαίσιο του Champions League, όταν μια ομάδα οπαδών εκτόξευσε κροτίδες και φωτοβολίδες έξω από το ξενοδοχείο τους.

«Το περιστατικό σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ τα ίδια άτομα σήκωσαν και ένα πανό προσβλητικό για την Γιουβέντους. Ήταν ένα επεισόδιο που προκάλεσαν χούλιγκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης, Χουάν Κάρλος Φουλγκένσιο.

Ο ίδιος είπε, ότι δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με το αν έχουν γίνει συλλήψεις, πρόσθεσε όμως ότι έχει παρασχεθεί πρόσθετη ασφάλεια στην αποστολή της ιταλικής ομάδας για το υπόλοιπο της διαμονής των μελών της στην πόλη, μετά το ανησυχητικό συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βαλένθια ήταν φιναλίστ του Champions League το 2000 και το 2001 και επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια. Ο Ρονάλντο, κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο Champions League μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί στη Γιουβέντους, έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ τον περασμένο Ιούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.