Η ΕΠΟ στέλνει μηνύματα με ομπρέλα προστασίας στον Παππά τον οποίο γεμίζει χρήμα μετά το ντέρμπι

Η ΕΠΟ στέλνει μηνύματα με ομπρέλα προστασίας στον Παππά τον οποίο γεμίζει χρήμα μετά το ντέρμπι

Ομπρέλα προστασίας με διαδoχικούς ορισμούς σε κάθε αγωνιστική πρωταθλήματος και κυπέλλου έχει ανοίξει η ΕΠΟ στον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ, Ανδρέα Παππά.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που είχε επιλέξει τον Αθηναίο ρέφερι να διευθύνει την αναμέτρηση της Λεωφόρου, τον στηρίζει όσο ποτέ άλλοτε και στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, ώστε εμμέσως πλην σαφώς να επικροτήσει τις ενέργειες και αποφάσεις του στο περιβόητο ντέρμπι. Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει στηρίξει όλη του την επιχειρηματολογία προκειμένου ν’ ανατρέψει τις εξοντωτικές ποινές που του έχουν επιβληθεί, στις λανθασμένες όπως τις χαρακτηρίζει αποφάσεις του Ανδρέα Παππά, χάνει  με τον πλέον επίσημο τρόπο από την ΕΠΟ το βασικό μέρος των θέσεών του.

Πέρα από τα ισχυρά μηνύματα επιβράβευσης του Ανδρέα Παππά, ο ίδιος ο διαιτητής αυξάνει σημαντικά τα έσοδά του, από τους συνεχόμενους ορισμούς της Ομοσπονδίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αθηναίος διαιτητής που προκάλεσε συζητήσεις με τη ματαίωση του ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο, αλλά και τα σφυρίγματά του χθες στη Ριζούπολη στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακού, ορίστηκε σε έξι ματς μέσα σε 25 μέρες. Πώς μετατρέπεται αυτό οικονομικά; Σε ποσό 4.700 ευρώ !!

Μετά τον αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που δεν έγινε ποτέ, ο Παππάς έχει οριστεί σε όλα τα ματς που έχουν ακολουθήσει (τρία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο) είτε ως πρώτος είτε ως τέταρτος διαιτητής, αν και είθισται-λόγω και της πληθώρας διαιτητών-να γίνεται ένα σχετικό… rotation για να μη σφυρίζουν οι ίδιοι. 

Αναλυτικά τα ματς του Παππά: 

-11η αγωνιστική (21/11): Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. 

-12η αγωνιστική (28/11): Ατρόμητος-Πανθρακικός (4ος). 

-2η αγωνιστική Κυπέλλου (2/12): ΑΕΚ-Πανελευσινιακός (4ος). 

-13η αγωνιστική (6/12): ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός. 

-14η αγωνιστική (13/12): Ξάνθη-Βέροια. 

-3η αγωνιστική Κυπέλλου (16/12): Απόλλων-Ολυμπιακός. 

Ο πρώτος διαιτητής στο πρωτάθλημα κερδίζει 1.560 ευρώ ανά ματς (και με τα μισά σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα), ο τέταρτος 350 ευρώ, ενώ ο πρώτος διαιτητής στο Κύπελλο 300 και ο τέταρτος με 150 ευρώ. Ο Παππάς για όλο το υπόλοιπο της ως τώρα σεζόν έχει λαμβάνειν 6.080 ευρώ (συνολικά 10.780) από τις διαιτησίες του, καθώς απουσίαζε σε μόλις τρεις από τις 14 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Σημειώνεται, δε, πως μέχρι την έκτη αγωνιστική οριζόταν συνήθως ως τέταρτος, αλλά έκτοτε κυρίως ως πρώτος, την ώρα που διαγράφηκε από τη λίστα των διεθνών διαιτητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά είναι στην χρυσή τετράδα της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα, καθώς με τον Μιχάλη Κουκουλάκη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Δελφάκη, έχουν διευθύνει ως πρώτοι από 6 ματς πρωταθλήματος (για τον Παππά με το ματς που ορίστηκε και δεν έγινε), όταν πέντε διαιτητές τοποθετήθηκαν σε μόλις τρία ή και λιγότερα παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.