Επιστολή – «βόμβα» κατά ΟΔΚΕ σε Βασιλακόπουλο, Κοντονή ετοιμάζουν οι διαιτητές

Επιστολή – «βόμβα» κατά ΟΔΚΕ σε Βασιλακόπουλο, Κοντονή ετοιμάζουν οι διαιτητές

«Δεν πάει άλλο…» είναι η επισήμανση των 95% των αξιολογημένων διαιτητών μπάσκετ αναφορικά με τη διάσπαση που προσπαθεί να προκαλέσει στο χώρο η διοίκηση της ΟΔΚΕ. Οι παράγοντες επέστρεψαν από τη Λάρισα και τη ΓΣ όπου διεξήχθη, όπου κατέθεσαν πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου Ηλία Καφφέ και των μελών του ΔΣ και πλέον είναι αποφασισμένοι να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Οι 20 σύνδεσμοι θα συντάξουν μια επιστολή, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο αλλά και στις παράτυπες ενέργειες της ομοσπονδίας τους και θα την καταθέσουν τόσο στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο όσο και στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. 

Μέσα από την εν λόγω επιστολή θα ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς για τις μη νόμιμες κινήσεις των μελών του ΔΣ της ΟΔΚΕ, καθώς και για το γεγονός ότι καταψηφίστηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός όπως και προϋπολογισμός. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα εστιάζουν την προσοχή τους, επίσης, στη διάσπαση του χώρου της διαιτησίας που επιδιώκει η ομοσπονδία, καταφεύγοντας σε απαράδεκτες εκφράσεις του τύπου «τρομοκρατική οργάνωση» και «εγκληματική ομάδα». «Δεν ενστερνιζόμαστε τέτοιες κατηγορίες, που είναι ξένες προς το χώρο του μπάσκετ» θα αναφέρεται στην επιστολή.      

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.