ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαιτητές: “Μια ακόμα παράνομη ενέργεια της έκπτωτης διοίκησης της ΟΔΚΕ!”

Διαιτητές: “Μια ακόμα παράνομη ενέργεια της έκπτωτης διοίκησης της ΟΔΚΕ!”

Εξοργισμένο παρουσιάζεται το 95% των αξιολογημένων διαιτητών μπάσκετ με τη διοίκηση της ΟΔΚΕ! Την καταγγέλλουν για παράνομες ενέργειες και την χαρακτηρίζουν “έκπτωτη”!

Το κείμενο έχει ως τίτλο: “Μια επαναλαμβανόμενη παράνομη ενέργεια της έκπτωτης διοίκησης της ΟΔΚΕ”.

Η επιστολή αναφέρει: 

Η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματισθεί για τις 21 Φεβρουαρίου 2016 από μια μη σύννομη πλέον «διοίκηση»  της Ο.Δ.Κ.Ε, η οποία έχει καταψηφισθεί και αποδοκιμασθεί από την συντριπτική πλειοψηφία των Συνδέσμων Διαιτητών, κάθε άλλο παρά μας δημιούργησε έκπληξη αλλά και δεν είχε την ισχύ να δημιουργήσει κανένα έννομο αποτέλεσμα.

Όπως είναι γνωστό η Τακτική Γενική Συνέλευση της 31/10/2015 καταψήφισε και δεν ενέκρινε τον διοικητικό απολογισμό, οικονομικό απολογισμό και τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2016 της διοίκησης της Ο.Δ.Κ.Ε., ενώ παρά τις παράνομες και αντιδεοντολογικές προσπάθειές της να αναβάλει την έκτακτη Γενική Συνέλευση που ζήτησαν έντεκα (11) Σύνδεσμοι Διαιτητών και είχε ορισθεί για τις 20/12/2015, αλλά και την απόρριψη της αίτησης προσωρινής διαταγής που κατέθεσε για αναβολή της, εγκρίθηκε με συντριπτική και πάλι (20 υπέρ, 0 κατά) πλειοψηφία η πρόταση μομφής κατά της έχουσας ήδη απολέσει την εμπιστοσύνη των Συνδέσμων μελών της και συνεχώς παρανομούσας διοίκησης της Ο.Δ.Κ.Ε.

Κατά συνέπεια η ορισθείσα για τις 21 Φεβρουαρίου 2016 Έκτατη Γενική Συνέλευση ήταν σαφώς παράνομη, επειδή το αίτημα της πρότασης μομφής είχε ήδη εγκριθεί στην   Γενική Συνέλευση που νόμιμα συγκλήθηκε στις 20/12/2015. 

Η αποδοκιμασθείσα διοίκηση της Ο.Δ.Κ.Ε. για το μόνο που είχε νομική αλλά και ηθική υποχρέωση να ενεργήσει ήταν η συμμόρφωσή της με τις αποφάσεις των  δύο νόμιμων Γενικών Συνελεύσεων και να υποβάλλει άμεσα την παραίτησή της, αφού άλλωστε έχει απολέσει πλήρως την ιδιότητά της ως νόμιμου θεσμικού οργάνου του αθλήματος και κατά συνέπεια οι οποιεσδήποτε αποφάσεις και ενέργειές της να θεωρούνται πλέον ως ανυπόστατες και να μην έχουν την νόμιμη ισχύ για να  παράγουν την οποιαδήποτε έννομη συνέπεια.    

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι είκοσι Σύνδεσμοι Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (από σύνολο εικοσι έξι)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.