Ο Ανδρέας Παππάς που δεν άρχισε το ματς της Λεωφόρου πάει και στην Τούμπα

Ο Ανδρέας Παππάς που δεν άρχισε το ματς της Λεωφόρου πάει και στην Τούμπα

Ο Ανδρέας Παππάς, ο άνθρωπος που αποφάσισε να μην ξεκινήσει ποτέ το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις 21/11, επικαλούμενος μεταξύ άλλων την “τεταμένη ατμόσφαιρα” που υπήρχε στη Λεωφόρο, επιλέχθηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα των “ερυθρολεύκων” με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο συγκεκριμένος ορισμός φαίνεται να είναι ένα μήνυμα της Ομοσπονδίας στους Θεσσαλονικείς, καθώς ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών στην απόφασή του να μην ξεκινήσει τον αγώνα στη Λεωφόρο επικαλέστηκε μεταξύ άλλων και την “τεταμένη ατμόσφαιρα” που επικρατούσε στο γήπεδο.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΠΟ όρισε τον Παππά στις δύο από τις τρεις επικίνδυνες αποστολές των Πειραιωτών φέτος (στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και στην τρίτη τον είχε ως τέταρτο (την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), παρόλο που αποφάσισε να του “ξηλώσει” το σήμα του διεθνούς διαιτητή.  

Στον έτερο αγώνα για τους “4” της διοργάνωσης, στον οποίο η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά οι ορισμοί στα πρώτα ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου:

02/03/16 19:30 ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΛΕΞΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΜΗΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΑΛΑΘΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

03/03/16 19:30 ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕΡΚΕΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.