ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρακάς:«Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να παίζουν και να καταστρέφουν τα όνειρα νέων παιδιών απλά γιατί έχουν την εξουσία και μπορούν»

Βρακάς:«Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να παίζουν και να καταστρέφουν τα όνειρα νέων παιδιών απλά γιατί έχουν την εξουσία και μπορούν»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις με αφορμή τη διαιτησία του Τριαντάφυλλου Τίκα της ΕΠΣ Καρδίτσας στην αναμέτρηση Αστέρας Πετριτή-Βελισσάριο (2-1) για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστα Βρακά, να τοποθετείται μέσω Facebook.

“Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να παίζουν και να καταστρέφουν τα όνειρα νέων παιδιών απλά γιατί έχουν την εξουσία και μπορούν….

Στους ίδιους ανθρώπους αρέσει να καταστρέφουν τις προσπάθειες και τους κόπους κάποιων ερασιτεχνών παραγόντων που από το υστέρημα τους προσπαθούν να κρατάνε αυτό το έρημο το ποδόσφαιρο ζωντανό. Και καμιά φορά να ονειρεύονται μήπως μπορούν να ανέβουν και κατηγορία.

Και όλα αυτά τα κάνουν χρησιμοποιώντας δυστυχώς κάποια παιδάκια και απειλώντας τα ότι για να κάνουν καριέρα πρέπει να είναι υπάκουοι.

Αυτά τα παιδιά δεν τα κατηγορώ , το ήθος και την αξιοπρέπεια αυτοί οι άνθρωποι έχουν τον τρόπο να τα αλλοιώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ σε αυτά τα παιδιά και σε αυτούς τους παράγοντες γιατί δεν μπορώ να γίνω σαν αυτούς τους ανθρώπους, αν και θα ήταν πιο εύκολο για μένα. Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, για να μην νιώθει κανένας όπως ένιωσαν αυτοί χθες (σ.σ. το post αναρτήθηκε στις 30/5). Γιατί όλοι δικαιούνται να παίρνουν μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουν. Για αυτό θα παλεύω κάθε μέρα σας δίνω τον λόγο μου”, ήταν η ανάρτηση του κ. Βρακά, ο οποίος έδωσε το παρών στη συγκέντρωση της “αντιπολίτευσης” την περασμένη Δευτέρα (30/05) στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.